Eerste elftal

Verbeek overtuigd van winst FC Twente: "Bosz vindt zijn Waterloo in Enschede"

Verbeek overtuigd van winst FC Twente: "Bosz vindt zijn Waterloo in Enschede"

Heel Nederland kijkt inmiddels uit naar de wedstrijd tussen FC Twente en PSV. Het wordt de eerste echte test in de eredivisie voor de koploper die tot nu toe nog geen punt verspeelde. De voorsprong van PSV op FC Twente is inmiddels opgelopen naar negen punten en het gat met de nummer twee Feyenoord is zeven punten. FC Twente won eerder dit seizoen thuis van Ajax en Feyenoord. Kan het PSV ook aan dit rijtje toevoegen en de complete traditionele top drie afvinken?

Als FC Twente wint, dan wordt de competitie plots een stuk interessanter. Een week later moet PSV ook op bezoek bij Feyenoord waardoor de voorsprong zomaar weg kan smelten voor de zon. Blijft PSV overeind in Enschede en Rotterdam, dan lijkt de competitie al voor de jaarwisseling gespeeld. Maar wat denkt voormalig FC Twente-trainer Gertjan Verbeek?

"PSV is nog ongeslagen, maar ze moeten toch een keer verliezen. Door interlands vliegen er veel mensen uit en kunnen ze niet lekker toewerken naar de wedstrijd. FC Twente kan tegen ploegen als PSV ook altijd extra energie leveren." Verbeek wordt aan tafel bij Voetbaltijd gevraagd op een voorspelling door te geven. Hij denkt dat het 3-2 gaat worden voor de thuisploeg. "Het wordt de eerste nederlaag voor Peter Bosz. Hij vindt zijn Waterloo in Enschede."

Poll

Wat denk jij dat het gaat worden zaterdag thuis tegen PSV?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties