Eerste elftal

Verbeek weigert aanvallender voetbal: "Dat kostte ons meteen tegengoal"

Verbeek weigert aanvallender voetbal: "Dat kostte ons meteen tegengoal"

Begin november volgde Gertjan Verbeek trainer René Hake op die vanwege slechte resultaten de laan uit werd gestuurd. De voormalig FC Twente-trainer reageerde in een interview het totaal niet erg te vinden dat het niet goed gaat met de Enschedese club, iets wat Verbeek koud laat.

"Dat zegt alles over René Hake. Ik houd me niet met hem bezig", wordt Verbeek tijdens het wekelijkse perspraatje geciteerd door De Twentsche Courant Tubantia.

[google]Verbeek blijft tijdens de wedstrijden vasthouden aan het 5-3-2-systeem, tot groot ongenoegen van de supporters en ook de spelers lijken er niet achter te staan. Toch zal Verbeek niet vol de aanval gaan opzoeken. "Moeten we nog aanvallender gaan spelen dan? Tegen Ajax hadden we na drie minuten acht man voor de bal en dat kostte ons meteen een tegengoal", aldus de oefenmeester.

Het duel van zondag tegen Sparta is in ieder geval nog niet cruciaal. ""Cruciaal is het pas als je voor je laatste wedstrijd op 4 punten kunt worden gezet. Maar het is duidelijk dat je wel een belangrijke slag tegen een directe concurrent kunt slaan. We geven steeds minder weg en voetballen steeds beter, maar het moet wel een keer gaan resulteren in klinkende resultaten. Anders wordt niet alleen het vertrouwen van de spelers broos, maar ook dat van de achterban", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties