Eerste elftal

'Verbeek wijzigt opstelling op drie plaatsen voor beladen duel tegen Sparta'

'Verbeek wijzigt opstelling op drie plaatsen voor beladen duel tegen Sparta'

Zondagmiddag om 14.30 uur staan in De Grolsch Veste de nummer zeventien en achttien van de eredivisie tegenover elkaar. Als FC Twente wint van Sparta dan neemt het vijf punten afstand van de gehate laatste plaats, bij een overwinning van Sparta krijgt de ploeg van trainer Gertjan Verbeek de rode lantaarn overhandigd. De oefenmeester zal ten opzichte van het duel tegen Ajax zijn opstelling op drie plaatsten wijzigen.

[google]Volgens Jeroen Kapteijns valt op de training af te leiden dat creatievelingen Fredrik Jensen en Oussama Assaidi zullen terugkeren in de basis. Dit zal ten koste gaan van Danny Holla, die tegen Ajax de aanvoerdersband droeg, en Adnane Tighadouini. Ook de van een schorsing teruggekeerde Cristián Cuevas lijkt terug te keren in de basis, wat ten koste zou gaan van de Michaël Maria die indruk maakte tegen Ajax.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Drommel; Ter Avest, Bijen, Lam, Jensen, Cuevas; Maher, Jensen, Vuckic; Assaidi, Boere.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties