Eerste elftal

Verkoop seizoenkaarten gaat veel sneller dan afgelopen seizoen

Verkoop seizoenkaarten gaat veel sneller dan afgelopen seizoen

Dinsdagochtend om 9:00 uur begon voor de huidige jaarkaarthouders de verlengperiode voor het komende seizoen 2024-2025. Hoewel het een normale werkdag betrof, stond de teller na zes uur al op meer dan 5.000 verlengingen. Inmiddels is het 24 uur geleden dat de verlengperiode is begonnen en is het aantal verlengde kaarten hoger dan vorig jaar om dezelfde tijd. Op dit moment hebben 8.532 supporters hun jaarkaart verlengd. Dat is afgerond 38 procent van het totaal van 22.500. Vorig seizoen was er 36 uur voor nodig om de 8.000 te bereiken.

Het is een schitterend aantal omdat de huidige jaarkaarthouders nog drie weken de tijd hebben om hun jaarkaart te verlengen. Ze hebben tot en met 12 mei de kans te verlengen. De niet geclaimde plekken worden eerst aangeboden tijdens de verhuisdagen op 15 en 16 mei. De dan nog beschikbare vrije plekken worden dan op 22 mei aangeboden aan de supporters die op de wachtlijst staan.

De afgelopen twee seizoenen was het gekkenhuis en werden alle beschikbaren 22.500 jaarkaarten verkocht. De overige 7.500 plekken zijn gereserveerd voor sponsoren, het uitvak en de vrije verkoop. Dit jaar krijgen de verlengers ook nog een jubileumcadeau. Omdat FC Twente volgend seizoen 60 jaar bestaat, krijgt iedere verlenger een unieke scheurkalender.

Belangrijke data

Dinsdag 23 april (09.00 uur) t/m zondag 12 mei (23.59 uur)
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat (Plus)-houders

Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Woensdag 22 mei
Start verkoop wachtlijst

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties