Eerste elftal

Verlengperiode gestart: FC Twente verhoogt prijs seizoenkaarten

Verlengperiode gestart: FC Twente verhoogt prijs seizoenkaarten

Ben jij jaarkaarthouder van FC Twente? Dan kan je vanaf nu je jaarkaart verlengen voor het komende seizoen 2024-2025. Als het goed is heb je inmiddels een mail ontvangen van FC Twente met daarin de link waarmee je je seizoenkaart kan verlengen. De verlengperiode duurt tot en met zondag 12 mei en je krijgt er ook nog een cadeautje bij. Wegens het 60-jarig jubileum van de club ontvangt iedere supporter die verlengt een de scheurkalender 'FC Twente 60 jaar'. Daarnaast heeft de club een prijsverhoging aangekondigd van gemiddeld 4% per seizoenkaart.

Belangrijke data

Dinsdag 23 april (09.00 uur) t/m zondag 12 mei (23.59 uur)
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat (Plus) -houders

Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Woensdag 22 mei
Start verkoop wachtlijst

Hoe kan ik verlengen?

  • Je kunt online verlengen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 23 april een persoonlijke e-mail. Hierin staat een directe link naar de ticketing-pagina waar de seizoenkaart klaar staat.
  • Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, ga dan naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met je gegevens. Op hier kun je je seizoenkaart verlengen. 
  • Mocht het toch niet helemaal lukken, óf mocht je op zoek zijn naar wat ondersteuning, dan vind je op deze pagina drie verschillende instructievideo's. 
  • De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.
  • Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om een extra kaart bij te kopen. Je kunt tot en met zondag 12 mei alleen je eigen kaart verlengen.
Verlengperiode gestart: FC Twente verhoogt prijs seizoenkaarten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties