Eerste elftal

Vermoedelijke opstelling: Geen wijzigingen in het elftal van Oosting

Vermoedelijke opstelling: Geen wijzigingen in het elftal van Oosting

FC Twente speelt vanmiddag om 16:45 tegen Ajax. De Tukkers zijn bezig aan een goed seizoen en staan op plek drie. Joseph Oosting meldde dat er drie vraagtekens waren in de aanloop naar de topper tegen de Amsterdammers. Welke namen zullen tegen de ploeg van John van 't Schip starten? Vermoedelijk zal er n ten aanzien van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard weinig veranderen.

Op vrijdag gaf Oosting aan dat hij drie vraagtekens had. Gijs Smal, Michel Vlap en Mees Hilgers waren allemaal onzekerheden. Ook kan hij geen beroep doen op Myron Boadu die vanwege een hamstringblessure nog aan de kant zal staan. Ondanks de onzekerheden wordt er verwacht dat dezelfde elf namen als tegen Fortuna Sittard spelen.

Oosting verwachte immers zelf dat Vlap 'gewoon' fit was en gaf aan dat hij daarnaast weinig wilde wijzigen. "Het kan zijn dat ik Vlap kies, maar ook dat ik iemand kies die in de diepte kan spelen als hij niet kan spelen. Ik ga ervan uit dat hij gewoon kan spelen, dus dan zal er niet zo heel veel veranderen", vertelt hij tegenover RTV Oost.

Vermoedelijke opstelling: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo, Steijn, Sadílek; Rots, Van Wolfswinkel; Vlap.

Opinie: Ben jij het eens me de opstelling of zou jij het anders doen? Laat het weten in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties