Eerste elftal

Vermoedelijke opstelling: Rots terug, Oosting ziet verder geen reden voor wijzigingen

Vermoedelijke opstelling: Rots terug, Oosting ziet verder geen reden voor wijzigingen

Vorige week na de nederlaag tegen FC Utrecht nam negativiteit de overhand bij de supporters van FC Twente. Er werd veel geklaagd over het matige spel van de Tukkers, waarbij sommige spelers uit de basis zouden moeten verdwijnen. Dat lijkt echter niet te gaan gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, die om 14:30 uur van start gaat.

Bij FC Twente zijn Carel Eiting en Younes Taha twijfelgevallen. Beide stonden vorige week in de basis. Als Taha fit is, zal hij waarschijnlijk op de bank plaatsnemen. Daan Rots is hersteld van ziekte en zal terugkeren in de opstelling van Joseph Oosting. Eiting behoudt zijn basisplaats waarschijnlijk als hij fit genoeg is om te spelen. Als dat niet het geval is, zal Mathias Kjolo terugkeren in de ploeg.

Behalve de terugkeer van Rots, lijkt Oosting geen reden te zien voor wijzigingen. "Ik denk niet dat we zoveel veranderen", zegt de trainer in gesprek met RTV Oost. Oosting gaf vrijdag al aan vertrouwen te willen houden in de hevig bekritiseerde backs Joshua Brenet en Gijs Smal. Aan de andere kant zijn zij natuurlijk ook niet onschendbaar. "Als ze over een nog langere periode niet presteren, dan houdt het wel een keer op", zei Oosting in gesprek met TC Tubantia.

Om 14:30 uur wordt afgetrapt in De Grolsch Veste. Het stadion in Enschede zal weer nagenoeg uitverkocht zijn en ook het uitvak is goed gevuld. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en is live te bekijken op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling FC Twente:
Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Eiting, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties