Eerste elftal

Vermoedelijke opstellingen: Steijn krijgt voorkeur boven Vlap

Vermoedelijke opstellingen: Steijn krijgt voorkeur boven Vlap

FC Groningen - FC Twente is vanmiddag het slotstuk van speelronde 20 van de eredivisie. De wedstrijd wordt om 16:45 uur gespeeld in de Euroborg. Wederom lijkt de opstelling van FC Twente duidelijk, met uitzondering van één positie. Gaat Vlap of Steijn starten als aanvallende middenvelder?

Naar verwachting wordt het Steijn. De aanvallende middenvelder viel vorige week tegen Feyenoord in de rust in voor Vlap, die steeds minder lekker in de wedstrijd zat. Steijn deed het prima met een aantal mooie passes en bijna een assist op Virgil Misidjan voor de winnende goal.

FC Twente heeft in uitwedstrijden veel moeite met scoren. De ploeg maakte slechts zeven goals in negen wedstrijden. Steijn komt veel makkelijker tot scoren dan Vlap, waardoor de keuze voor Steijn, ook rekening houdend met de wedstrijd van vorige week, logisch lijkt. Verder kun je de namen bij FC Twente zo invullen.

Bij FC Groningen is de verwachting dat de twee nieuwe aanvallers, Elvis Manu en Oliver Antman, gelijk zullen gaan starten. Daardoor zakt Tomas Suslov een linie terug. Daarnaast keert Radinio Balker waarschijnlijk weer terug in de basis na een blessure. FC Groningen speelt in een 5-3-2 systeem.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen

Verrips; Van Gelderen, Balker, Blokzijl, Bech Sørensen, Määttä; Oratmangoen, Suslov; Antman, Pepi, Manu

Vermoedelijke opstelling FC Twente

Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Sadílek, Steijn; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan

Wie zie jij graag starten? Maak je opstelling hieronder!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties