Eerste elftal

Verzoek om uitstel Sparta afgewezen door KNVB

Verzoek om uitstel Sparta afgewezen door KNVB

De KNVB heeft het verzoek van Sparta Rotterdam om de wedstrijd tegen NEC op 24 maart jongstleden te verplaatsen afgewezen. De kasteelheren missen dat weekend naar alle waarschijnlijkheid een vijftal spelers in verband met interlandverplichtingen.

"Dit seizoen blijft alles zoals het is en worden er geen wedstrijden om die reden verplaatst", meldt een woordvoerder van de KNVB via Voetbal International.

[google]

Vanaf volgend seizoen mogen clubs uit de Keuken Kampioen Divisie zelf bepalen of ze willen spelen tijdens interlandperiodes. Wanneer de clubs ervoor kiezen om dit niet te doen wordt de wedstrijd de eerste maandag na de interlands gespeeld.

FC Twente kan waarschijnlijk geen beroep doen op Matthew Smith voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op 24 maart. De 19-jarige huurling van Manchester City wordt mogelijk opgeroepen voor het nationale elftal van Wales tijdens de betreffende interlandperiode.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties