Eerste elftal

Video: Aad de Mos voorspelt zware avond voor FC Twente

Video: Aad de Mos voorspelt zware avond voor FC Twente

FC Twente wacht vanavond de allereerste serieuze test van het seizoen 2023-2024. Na Hammarby IF en Riga FC uit te hebben geschakeld, speelt het vanavond tegen de Turkse topclub Fenerbahce. De verwachting is dat het stadion nagenoeg vol zal zijn en dat de Turkse fans 90 minuten herrie gaan maken en zullen gaan proberen de Tukkers te intimideren. Maar wat voorspelt voetbaltrainer in ruste Aad de Mos?

Allereerst blikt hij even terug op de return tegen Riga FC. "Je ziet toch dat ze er wat Europese ervaring hebben gekregen omdat ze vorig jaar Europees hebben gespeeld. Een makkelijke 3-0 zege, Daan Rots heeft weer een belangrijk doelpunt gemaakt en Ünüvar die langzaam op stoom komt. Nu is het alles of niks en dat zal niet makkelijk worden. Het was de slechtste loting die je maar kon wensen uit die groep. Dat wordt een hel in Istanboel. Niet makkelijk."

En hoeveel denk je dat het gaat worden? Ik denk dat het een 2-1 nederlaag gaat worden voor FC Twente. Dan wordt het thuis tegen een muur spelen en moet je hopen dat je snel tot scoren komt. Het is wel een voordeel dat je de tweede wedstrijd thuis mag spelen en dan moet het volle bak zijn. Het gaat heel, heel erg lastig worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties