Eerste elftal

VIDEO | Geweldig! Supporters zwaaien spelersbus uit met mooie sfeeractie: COTE!

VIDEO | Geweldig! Supporters zwaaien spelersbus uit met mooie sfeeractie: COTE!

Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent dat het nu écht spannend gaat worden in de eredivisie. FC Twente maakt nog kans om zich rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal. Dan zal het een voorsprong van drie punten op AZ goed moeten maken. Ook zal er nog rekening gehouden moeten worden met Sparta Rotterdam, dat dankzij de 4-0 overwinning op sc Heerenveen nu één punt boven FC Twente staat.

Zondag staat er dan ook een pittige en cruciale uitwedstrijd op het programma. FC Twente gaat het op bezoek bij FC Utrecht. De supporters zullen door een boycot niet aanwezig zijn bij de wedstrijd, maar laten geen wedstrijd voorbijgaan zonder hun club maximaal te steunen. Bij het vertrek van de spelers en staf vanuit Hengelo werd de spelersbus van FC Twente uitgezwaaid. Er waren vlaggen, een bult fakkels en vuurwerk en het 'Come on Twente Enschede!' werd gezongen.

Vanmiddag om 14:30 uur gaat de wedstrijd van start. Bij een gelijkspel haalt FC Twente Sparta weer in op de ranglijst, maar er zal simpelweg gewonnen moeten worden. Bij winst komen de Tukkers gelijk in punten met AZ Alkmaar, dat om 20:00 in Sittard aan zal trainen tegen Fortuna. COTE!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties