Eerste elftal

Video: Misidjan scoort sensationele goal, maar verkeert in zwaar weer

Video: Misidjan scoort sensationele goal, maar verkeert in zwaar weer

Virgil Misidjan is door zijn vertrek naar Saoedi-Arabië niet vaak meer in beeld. Hij strijdt op dit moment met zijn club Al Tai tegen degradatie en ging afgelopen weekend op bezoek bij Al Nassr, de nummer twee van de competitie en de club van wereldster Cristiano Ronaldo. Net al in de eerste wedstrijd wist Misidjan opnieuw het net te vinden. De oud-aanvaller van FC Twente deed dat op sensationele wijze (video onder dit bericht). Helaas mocht het niet baten, want Al Nassr won met 5-1 en Ronaldo tekende voor een hattrick.

Met nog negen wedstrijden te gaan wordt het een uitermate spannend slot van de competitie voor Misidjan en zijn ploeggenoten. De nummers 16, 17 en 18 degraderen rechtstreeks naar het tweede niveau. Al Tai verkeert in zwaar weer en staat momenteel zestiende met evenveel punten als de nummer 17 Abha. Het gat met de veilige plek 15 is slechts twee punten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties