Eerste elftal

Video: Noa Lang ontvangt applaus van supporters FC Twente

Video: Noa Lang ontvangt applaus van supporters FC Twente

Noa Lang keerde zaterdag na 3,5 jaar terug in De Grolsch Veste. De linksbuiten speelde in het seizoen 2019-2020 vijfmaal in De Grolsch Veste: eenmaal namens Ajax, toen hij een hattrick maakte tegen FC Twente, en drie keer in het shirt van de Tukkers als huurling. Helaas bleef het bij slechts drie thuiswedstrijden voor Lang bij FC Twente door de uitbraak van het coronavirus.

Lang werd voor de tweede helft van het seizoen 2019-2020 gehuurd van Ajax. In zijn eerste thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-0 overwinning) wist de aanvaller meteen te scoren. Bij die ene goal bleef het ook voor Lang bij FC Twente. Ondanks dat de inmiddels 24-jarige speler in totaal slechts zeven wedstrijden in het shirt van FC Twente speelde, kijkt hij zeer positief terug op zijn tijd in Enschede. Lang liet destijds ook al een aantal keer weten het geweldig te vinden om bij FC Twente en in De Grolsch Veste te spelen.

Zaterdag mocht hij na anderhalve maand zijn rentree maken bij PSV. In de 76e minuut viel hij in voor Guus Til. Na de wedstrijd moest Lang een aantal sprintjes trekken op het veld. Lopend richting het leegstromende Vak-P applaudisseerde hij richting de supporters van FC Twente en sloeg hij een paar keer op zijn hart. Als reactie applaudisseerden de supporters en werd Lang toegejuicht bij het sprinten. Een korte video van Jeroen Kapteijns van De Telegraaf is hieronder te vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties