Eerste elftal

VIDEO: 'Semmie' Steijn neemt in stadion ADO afscheid van supporters

VIDEO: 'Semmie' Steijn neemt in stadion ADO afscheid van supporters

Sem Steijn brak vorig seizoen door bij zijn jeugdclub ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder beleefde een geweldig seizoen. In 35 competitiewedstrijden maakte hij maar liefst vijftien goals en gaf hij vier assists. Helaas voor Steijn kreeg hij niet het afscheid waar hij op had gehoopt voordat hij naar FC Twente vertrok: ADO Den Haag kwam via strafschoppen niet langs Excelsior en liep promotie naar de eredivisie mis.

Steijn kreeg vrijdagavond alsnog het afscheid dat hij heeft verdiend. In het stadion van ADO Den Haag werd hij in de rust van de wedstrijd tegen Willem II samen met Erik Falkenburg en Robert Zwinkels uitgezwaaid door de supporters. Daarbij werd hij luidkeels toegezongen: "Semmie Steijn, Semmie Steijn!" Bekijk de beelden hieronder.

Steijn doet het na zijn overstap naar FC Twente niet slecht bij de Tukkers. Alhoewel er nog genoeg winst te behalen valt in zijn spel, heeft de Hagenees laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft. Alleen Manfred Ugalde scoort dit seizoen vaker per negentig minuten: de Costa Ricaan scoort 0,79 keer per negentig minuten, Steijn doet dat, net als Václav Cerny, 0,50 keer. In totaal scoorde Steijn al vijf keer in negentien wedstrijden.

Afscheid Sem Steijn bij ADO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties