Eerste elftal

Video | Streuer grapt: "Dan is het voor Joseph wel een beetje zuur"

Video | Streuer grapt: "Dan is het voor Joseph wel een beetje zuur"

FC Twente had twee topkandidaten in de zoektocht naar een opvolger voor de vertrekkend trainer Ron Jans. Dit laat de scheidend technisch directeur Jan Streuer vandaag weten in gesprek met ESPN. "We kwamen uit op twee namen: Peter Bosz en Joseph Oosting. Het is Joseph geworden, dus prima."

"We wilden met beide in gesprek en Bosz zei al snel dat hij wat meer tijd wilde nemen. En ja, je wil graag een trainer die heel graag en heel snel wil. Maar ik kan me van Peter heel goed voorstellen dat hij nog even wilde wachten. Dus dat maakte het wat makkelijker."

Het is dus Oosting geworden. Dat kan nog zorgen voor een bijzondere situatie. Streuer weer precies waarom het gaat. "RKC kan nog in aanmerking komen voor de play-offs. We kunnen ze zelfs nog drie keer tegenkomen. Het is even afwachten hoe het gaat verlopen, maar het zou kunnen."

Streuer verwacht niet dat er veel zal veranderen aan de huidige situatie. Oosting zal als trainer van RKC vol voor de winst gaan. "Je gaat honderd procent voor de club waar je werkt en dat zal Oosting ook doen als hij tegen ons speelt. En als ze dan winnen, dan is het voor Joseph wel een beetje zuur", besluit de TD met een grote lach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties