Eerste elftal

Video: Vrolijke Douglas richt zich tot FC Twente-supporters en Brama voor afscheidsduel

Video: Vrolijke Douglas richt zich tot FC Twente-supporters en Brama voor afscheidsduel

Over een week wordt de afscheidswedstrijd van Wout Brama gespeeld. De supporters van FC Twente hebben dan de kansen om de vorig jaar gestopte Tukker nog één keer te zien spelen. En niet alleen Brama, want er zullen nog een stuk meer oude helden aanwezig zijn in De Grolsch Veste. Een van deze oud-spelers is Douglas.

Via een video kondigt Douglas aan dat hij aanwezig zal zijn. "Hallo FC Twente-supporters. 8 september ben ik er ook bij. Wout, bedankt voor alles. We hebben heel veel wedstrijden samengespeeld. We hebben samen gewonnen en verloren, maar de respect was altijd goed. Dat waardeer ik heel erg. Bedankt voor alles. Ik wens je heel veel succes na je voetbalcarrière. Dankjewel", besluit een vrolijke Douglas. Bekijk de video onderaan het artikel.

Inmiddels heeft FC Twente het programma op 8 september bekendgemaakt via de officiële website. Deze is hieronder te bekijken. Daarnaast zijn er nog altijd kaarten te koop voor de afscheidswedstrijd van Brama. Koop tickets via deze link of bij de receptie van De Grolsch Veste.

Programma afscheidswedstrijd Brama

16.30 uur Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur De Grolsch Veste geopend
17.45 uur Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur Warming-up
19.00 uur Voorprogramma met opkomst van alle spelers
19.30 uur Aanvang wedstrijd
Omstreeks 21.00 uur Eindprogramma op het veld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties