Eerste elftal

Video: Weghorst door het lint na wissel bij Hoffenheim

Video: Weghorst door het lint na wissel bij Hoffenheim

Wout Weghorst staat op dit moment hoog op het lijstje bij Arnold Bruggink. De spits heeft als droom ooit in het shirt van FC Twente te spelen en de verwachting is dat de Enschedese club komende zomer op zoek moet naar een nieuwe spits. Arnold Bruggink heeft inmiddels een lijntje uitgegooid naar de aanvaller die nog wel een tot 2025 doorlopend contract heeft bij Burnley FC, de club die hem op dit moment verhuurt aan Hoffenheim.

Hier kwam Weghorst afgelopen weekend niet goed in het nieuws. De spits startte zondag bij Hoffenheim in de basis tegen 1. FC Köln. Toen hij in de 68e minuut naar de kant werd gehaald, liet hij duidelijk merken dat hij het hier niet mee eens was. Vloekend en tierend ging hij van het veld en daarbij deelde hij ook nog een beuk uit aan de dug-out. Hieronder de beelden.

Opinie: Wat vind jij van het gedrag van Wout Weghorst? Heeft dit invloed op je mening of hij naar FC Twente moet komen of niet?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties