Eerste elftal

Vitesse moet redder in nood mogelijk missen tegen FC Twente

Vitesse moet redder in nood mogelijk missen tegen FC Twente

Vorige week boekte Vitesse een belangrijke overwinning op bezoek bij Excelsior. Het duel leek lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, totdat aanvoerder Nicolas Isimat-Mirin zich ontpopte tot de redder in nood van Vitesse en de 1-2 wist binnen te knikken. Uitgerekend hij is nu een twijfelgeval voor de wedstrijd van zaterdagavond, als FC Twente op bezoek komt in het GelreDome.

"Hij is donderdag eerder uitgestapt en heeft vrijdag niet getraind. Nu wachten we af hoe hij er zaterdag voor staat", vertelt Vitesse-trainer Edward Sturing (foto) in gesprek met de Gelderlander. Sturing kan wel weer beschikken over Ramon Hendriks en Amine Boutrah. Hendriks zal samen met Dominik Oroz het hart van de defensie vormen indien Isimat-Mirin niet fit genoeg blijkt om te spelen.

FC Twente kan niet beschikken over Carel Eiting, die tegen Go Ahead Eagles al niet inzetbaar was vanwege blessureleed. Lars Unnerstall is nog een twijfelgeval voor de wedstrijd. Afgezien van Unnerstall zal FC Twente hoogstwaarschijnlijk met dezelfde namen op het veld beginnen als afgelopen zondag, toen Go Ahead Eagles met 3-0 terug werd gestuurd naar Deventer.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Arcus, Oroz, Hendriks, Pinto; Aaronson, Kozlowski, Meulensteen; Hadj-Moussou, Meerdink, Boutrah

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Tyton; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties