Eerste elftal

Vlap en Van Bergen twijfelgevallen voor duel tegen PSV

Vlap en Van Bergen twijfelgevallen voor duel tegen PSV

Zaterdag om 18:45 uur staat een kraker van jewelste op het programma. FC Twente ontvangt PSV in De Grolsch Veste. De laatste tickets voor het duel gingen weken geleden al over de toonbank. Nadat Max Bruns vorige week een helft meespeelde in een oefenwedstrijd en Naci Ünüvar begin deze week voor het eerst weer voluit trainde, leek trainer Joseph Oosting over een volledig fitte selectie te kunnen beschikken.

Dit zou echter zomaar eens niet zo kunnen zijn. Michel Vlap en Mitchell van Bergen zijn namelijk vraagtekens voor de wedstrijd tegen PSV, zo laat 1Twente weten op X. Wat er precies aan de hand is, weten we nog niet. Dit wordt later vanmiddag wellicht bekend.

Mochten beide spelers het duel niet halen, dan heeft Oosting beperkte keuze op de flanken. Ünüvar komt net terug van een langdurige blessure en zal waarschijnlijk niet een volledige wedstrijd aankunnen. Ricky van Wolfswinkel doet het de laatste tijd goed als invaller en zou beloond kunnen worden met een basisplaats. Oosting zou ook kunnen kiezen voor Younes Taha, die een goede indruk achterliet tegen NEC Nijmegen.

Opinie: Mochten Vlap en Van Bergen het duel niet halen, wie zou jij dan op linksbuiten zetten? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties