Eerste elftal

Vlap weer fit: Moet hij gelijk terugkeren in de basis?

Vlap weer fit: Moet hij gelijk terugkeren in de basis?

FC Twente heeft dit seizoen 33 eredivisiewedstrijden gespeeld. Het komt nu allemaal aan op het laatste duel van het seizoen, de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Bij deze laatste en beslissende wedstrijd heeft trainer Joseph Oosting de beschikking over al zijn spelers, inclusief Michel Vlap.

Vlap speelde twee wedstrijden op rij niet wegens liesklachten, waar hij al het hele jaar mee worstelt. Vrijdag op de training was hij er echter weer volop bij. "Iedereen stond vandaag op het veld, inclusief Vlap", zegt Oosting in gesprek met 1Twente. "We moeten wel constant kijken: wat kunnen we doen? Het is heel mooi, iedereen is erbij. Morgen hebben we nog een training, maar zoals het nu is, hebben we alles en iedereen fit."

De laatste twee weken was Naci Ünüvar de vervanger van Vlap op linksbuiten. Vorige week tegen FC Volendam speelde de twintigjarige Turk niet onverdienstelijk en was hij goed voor een doelpunt. Oosting staat nu voor een dilemma: Moet Ünüvar blijven staan of moet Vlap gelijk terugkeren?

Opinie: Voor wie moet Oosting kiezen op linksbuiten? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar je keuze in de reacties.

Poll

Voor wie moet Oosting kiezen op linksbuiten?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties