Eerste elftal

VOLLE BAK: Kraker FC Twente - Sparta stijf uitverkocht!

VOLLE BAK: Kraker FC Twente - Sparta stijf uitverkocht!

Komende zondag staat er opnieuw een ware kraker op het programma voor F Twente. Dan ontvangt de ploeg de verrassing van het seizoen Sparta Rotterdam. De ploeg doet het zelfs zo goed, dat het FC Twente afgelopen weekend passeerde op de ranglijst. De Kasteelheren staan nu vijfde met 52 punten en FC Twente volgt op één punt achterstand met 51 punten.

Dat de wedstrijd leeft blijkt wel uit de kaartverkoop, want de wedstrijd is komende zondag stijf uitverkocht! Op het moment van schrijven zijn er nog exact zes kaartjes beschikbaar op de Diekman tribune. Voor de rest zijn alle overige 29.994 plekken verkocht. Aan de support zal het zondag dan ook zeker niet liggen.

Beide ploegen jagen op meer en hopen in de resterende vijf wedstrijden AZ te achterhalen. De voorsprong van der Alkmaarders op Sparta is vijf punten en die op FC Twente zes. Mocht FC Twente nog gelijk komen in punten, dan heeft de club een beter doelsaldo. Het verschil is echter klein, want FC Twente heeft een doelsaldo van +1.

Voor Sem Steijn wordt het opnieuw een speciale wedstrijd. De aanvallende middenvelder neemt het zondag op tegen zijn vader die de succestrainer is van het huidige Sparta. De eerste editie in Rotterdam dit seizoen eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het was toen uitgerekend Sem die de score opende. Helaas bleek het niet genoeg en scoorde Verschueren namens Sparta in de 71e minuut de gelijkmaker.

De aftrap van de wedstrijd is zondag om 12:15 uur. De KNVB heeft Joey Kooij aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden. De arbiter wordt geassisteerd door grensrechters Goossens en Koopman. Robin Hensgens is de vierde official. De VAR van dienst is Stan Teuben, de AVAR is Maarten Ketting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties