Eerste elftal

Voorspel Excelsior - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel Excelsior - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Vanavond speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Tukkers kunnen hun eerst overwinning in Kralingen sinds 2012 boeken en daarmee de druk opvoeren bij Feyenoord, AZ en Ajax. AZ komt later vanavond nog in actie uit bij Almere City FC, Ajax en Feyenoord spelen morgen tegen respectievelijk sc Heerenveen (uit) en Sparta Rotterdam (thuis).

Het is weer tijd om je voorspelling voor de wedstrijd van FC Twente door te geven in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van maar liefst 1.50, op een gelijkspel een odd van 4.70 en een overwinning van Excelsior kan 5.70 punten opleveren. Je kunt je voorspelling achterlaten in het widget onderaan het artikel.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties