Eerste elftal

Voorspel FC Twente - Excelsior en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - Excelsior en win onze Voetbalpool!

Als FC Twente in het spoor wil blijven van de nummer twee Feyenoord, dan moet het vanavond winnen van Excelsior. Feyenoord kwam donderdagavond al in actie. De ploeg van Arne Slot leek punten te gaan verspelen tegen degradatiekandidaat FC Volendam, want na 90 minuten spelen stond het nog altijd 1-1. In de blessuretijd sloeg Feyenoord echter alsnog toe en won door goals van Giménez en Paixao met 3-1.

Maar wat gaat FC Twente vanavond doen tegen de kleinste van de drie Rotterdamse clubs uit de eredivisie? De Tukkers wisten Feyenoord thuis met 2-1 te verslaan, maar lukt het de ploeg van Oosting om ook Excelsior met nul punten terug naar Rotterdam te sturen? Aan de steun van de supporters zal het zeker niet liggen, want de wedstrijd is helemaal uitverkocht!

Dan is het nu de hoogste tijd om de voorspellingen door te geven. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.30, op een gelijkspel een odd van 6.00 en een overwinning van Excelsior kan 9.50 punten opleveren. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties