Eerste elftal

Voorspel FC Twente - FC Utrecht en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - FC Utrecht en win onze Voetbalpool!

Vanmiddag speelt FC Twente in de Grolsch Veste tegen FC Utrecht. Het wordt de eerste wedstrijd van Ron Jans in Enschede sinds zijn vertrek deze zomer. De Domstedelingen zijn in vorm en kunnen tegen de Tukkers hun clubrecord van ongeslagen wedstrijden verslaan. Dit zou de veertiende moeten worden, al is de ploeg van Joseph Oosting gebrand om te winnen in de strijd om de derde plek.

Het is weer tijd om je voorspelling door te geven. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1,60, een gelijkspel levert een odd van 4,20 op en op de winst van FC Utrecht staat een odd van 6,0. Mocht je het goed voorspellen krijg je het aantal punten dat de odd weergeeft. Na afloop van de wedstrijd wordt er gecontroleerd wie de wedstrijd goed had voorspeld en worden de punten opgeteld bij je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen. Laat je voorspelling onderaan het artikel in het widget achter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties