Eerste elftal

Voorspel FC Twente - NEC en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - NEC en win onze Voetbalpool!

Wie bint weer thuus! FC Twente neemt het vanavond in een uitverkochte Veste op tegen NEC Nijmegen. Om 20:00 uur wordt afgetrapt in Enschede. De scheidsrechter van dienst bij de wedstrijd is Joey Kooij en het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1. We kunnen een uitgebreide voorbeschouwing verwachten, want de wedstrijd is onderdeel van het programma van De Eretribune.

Zoals iedere week kun je ook nu weer voorspellen wie deze heerlijke wedstrijd gaat winnen in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.32, op een gelijkspel een odd van 5.60 en een overwinning van NEC kan 10.50 punten opleveren. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven.

De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen voorspellen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties