Eerste elftal

Voorspel FC Twente – sc Heerenveen en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente – sc Heerenveen en win onze Voetbalpool!

Om 21:00 uur speelt FC Twente de zevende competitiewedstrijd van het seizoen. De ploeg van trainer Joseph Oosting gaat het in eigen huis opnemen tegen sc Heerenveen. Natuurlijk is het weer mogelijk om je voorspelling voor de wedstrijd achter te laten in onze Voetbalpool. Wint FC Twente, gaat sc Heerenveen er met de drie punten vandoor of wordt het een gelijkspel?

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.35, op een gelijkspel een odd van 5.30 en de quotering voor een overwinning van sc Heerenveen is maar liefst 9.00 De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Log in, voorspel en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties