Eerste elftal

Voorspel Feyenoord - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel Feyenoord - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Vanmiddag staat er een heerlijke kraker op het programma. FC Twente speelt om 14:30 uur in De Kuip tegen Feyenoord. Het is een wedstrijd die het verschil kan maken in strijd om plek twee. Na deze wedstrijd kan het verschil acht punten zijn, maar de achterstand kan ook teruggebracht worden tot twee punten. Deel je voorspelling voor deze wedstrijd in onze Voetbalpool (dat kan hieronder) en wie weet val jij aan het einde van het seizoen in de prijzen!

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van maar liefst 7.50, op een gelijkspel een odd van 4.75 en een overwinning van NEC Nijmegen kan 1.50 punten opleveren. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties