Eerste elftal

Voorspel NEC - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel NEC - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Vorig seizoen wist FC Twente tijdens de eerste speelronde te winnen op bezoek bij NEC Nijmegen. Het was Sem Steijn die een leep balletje van Joshua Brenet in de 91e minuut wist binnen te werken. Kan FC Twente nu weer winnen in Het Goffertstadion, wordt het deze keer gelijk of gaat NEC er met de overwinning vandoor? Deel je voorspelling in onze Voetbalpool en wie weet val jij aan het einde van het seizoen in de prijzen!

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.80, op een gelijkspel een odd van 3.90 en een overwinning van NEC Nijmegen kan 4.70 punten opleveren. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen voorspellen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties