Eerste elftal

Voorspel Sparta - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel Sparta - FC Twente en win onze Voetbalpool!

De laatste eredivisiewedstrijd van de eerste seizoenshelft staat vanmiddag op het programma. FC Twente heeft momenteel 33 punten uit 15 wedstrijden en staat daarmee op de vierde plaats in de eredivisie. Op Het Kasteel gaat FC Twente het eredivisiejaar 2023 goed proberen af te sluiten door te winnen van Sparta Rotterdam.

Het is de hoogste tijd om te voorspellen in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.83, op een gelijkspel een odd van 3.90 en een overwinning van Sparta Rotterdam kan 4.30 punten opleveren. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Voorspel hieronder!

Appgebruikers kunnen voorspellen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties