Eerste elftal

Voorspel Vitesse - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel Vitesse - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Vanavond speelt FC Twente haar 24e competitiewedstrijd van het seizoen. De Tukkers gaan op bezoek bij Vitesse, dat vorige week de zeventiende plaats op de ranglijst overnam van FC Volendam. Voor beide ploegen staat er veel op het spel: Vitesse vecht tegen lijfsbehoud, FC Twente strijd voor deelname aan de Champions League.

Het is weer tijd om je voorspelling voor de wedstrijd door te geven in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.60, op een gelijkspel een odd van 4.30 en een overwinning van Vitesse kan 5.80 punten opleveren. Je kunt je voorspelling achterlaten in het widget onderaan het artikel. Voorspellingen in de reacties worden NIET meegeteld.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties