Eerste elftal

Vrees voor einde seizoen Vlap

Vrees voor einde seizoen Vlap

Michel Vlap kwakkelt het hele seizoen al met liesklachten. Deze liesklachten zijn de laatste tijd erger geworden, waardoor hij niet kon spelen tegen AZ en ook een groot vraagteken is voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Clubwatcher Leon ten Voorde verwacht dat hij er zondag niet bij is en vreest zelfs dat het einde seizoen is voor Vlap.

"Ik verwacht hem zondag niet. Hij heeft toch te veel liesklachten", vertelt Ten Voorde bij De Warming-up van TC Tubantia. "Hij moet toch wel een keer rust gaan nemen, omdat hij er anders niet vanaf komt", doelt de clubwatcher op de liesklachten van Vlap. Dus het is einde seizoen voor Vlap? "Dat zou kunnen. Misschien dat het toch nog wat aansterkt, dat het wel kan, maar zoals ik met hem sprak, denk ik het niet."

Afgelopen weekend startte Naci Ünüvar als linksbuiten bij de afwezigheid van Vlap. Het betekende de eerste basisplaats voor de twintigjarige Turk. De verwachting is dat Ünüvar nu weer zal beginnen. Oosting zou ook met Mitchell van Bergen of Younes Taha als linksbuiten kunnen beginnen, maar met Ünüvar hoeft Oosting het minst te sleutelen aan de speelwijze: Ünüvar lijkt het meest op Vlap als speler die goed is in de kleine ruimte en houdt van combinatievoetbal.

Opinie: Met wie zou jij op linksbuiten starten tegen FC Volendam bij afwezigheid van Vlap?

Poll

Met wie zou jij op linksbuiten starten tegen FC Volendam bij afwezigheid van Vlap?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties