Eerste elftal

Vriendenkring teleurgesteld, maar boycot Utrecht-uit niet: "WE GAAN!"

Vriendenkring teleurgesteld, maar boycot Utrecht-uit niet: "WE GAAN!"

FC Twente heeft wederom een beperkt aantal kaarten gekregen voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Er mogen volgende week zondag slechts 400 uitsupporters plaatsnemen in de Galgenwaard. Vorig jaar was het aantal ook beperkt. In eerste instantie mochten er 400 Tukkers naar Utrecht, maar omdat FC Twente niet het initiatief nam dat FC Utrecht graag had gezien, werd dit aantal verlaagd naar 200.

Dat was voor de supporters van FC Twente reden om de wedstrijd te boycotten. Deze keer gaat dat in ieder geval van de kant van De Vriendenkring niet gebeuren. De Vriendenkring, de oudste en grootste supportersvereniging van FC Twente, heeft zaterdagavond een bericht naar buiten gebracht. "WE GAAN!!", stond er boven het bericht.

"Eindelijk bericht mogen ontvangen en zeer teleurstellend waar een uitvak 1200 plaatsen biedt kunnen er maar 400 supporters terecht!", schrijft De Vriendenkring op Instagram. "Ook wij kunnen net als alle andere SV's minder van onze leden meenemen en dat is heel jammer, ondanks deze teleurstelling gaan we morgen (28-10-23) om 20:00 wel de verkoop starten via de website van de Vriendenkring." Bekijk het bericht, waar een plaatje van de Domtoren bijstaat met de tekst 'Burn It Down', hieronder.

Opinie: Is dit een goed besluit van De Vriendenkring? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties