Eerste elftal

Vuurwerk: Misidjan en Smal zorgen voor schitterende afsluiter succesvol 2022

Vuurwerk: Misidjan en Smal zorgen voor schitterende afsluiter succesvol 2022

Vrijdag speelde FC Twente de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2022. De ploeg nam het in Hengelo op tegen mede-eredivisionist sc Heerenveen. De Tukkers wonnen de wedstrijd die bestond uit drie delen van elk 45 minuten met 2-0. De doelpunten van Virgil Misidjan en Gijs Smal waren beide om door een ringetje te halen. Een schitterende afsluiter van een succesvol jaar 2022.

Voor FC Twente was 2022 sportief een uiterst succesvol jaar. De ploeg eindigde het seizoen 2021-2022 als vierde en plaatste zich hierdoor direct voor de voorrondes van de Conference League. Voor de supporters was het de eerste keer in acht jaar dat ze hun ploeg weer achterna konden reizen in Europees verband. Het werden twee memorabele reizen naar Belgrado en Firenze.

Ook dit seizoen doet de ploeg van Ron Jans het opnieuw naar behoren. FC Twente staat vijfde op de ranglijst met slechts zes punten achterstand op koploper Feyenoord. Het gat met de nummer twee Ajax en de nummer drie PSV bedraagt slechts drie punten. Er is ook in 2023 nog voldoende om voor te spelen.

1-0 Virgil Misidjan

2-0 Gijs Smal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties