Eerste elftal

WAUW! Dit is de eindopbrengst van de collecte voor het standbeeld van Brama

WAUW! Dit is de eindopbrengst van de collecte voor het standbeeld van Brama

Om iedere supporter de kans te geven om bij te dragen aan het standbeeld voor Wout Brama, werd er een collecte georganiseerd. Voor de wedstrijd tegen Ajax kregen de supporters bij de ingang van het stadion de kans om geld in de collectebus te doen of een bijdrage te doen via een Tikkie. Er werd massaal gegeven en diezelfde avond werd er een nieuwe tussenstand gepresenteerd van maar liefst 35.000 euro. Daar bleef het niet bij, want Vak-P heeft laten weten dat er nog 5.000 euro is bijgekomen. Dit betekent een geweldig eindbedrag van maar liefst 40.000 euro.

"Het standbeeld van Wout Brama is hiermee ruimschoots te bekostigen", laat Vak-P weten op social media. "Het overige geld zal besteed worden aan onderhoud van de andere twee standbeelden en verdere verfraaiing van het stadion. Jullie bijdrages zullen wij goed besteden. Bedankt voor jullie bijdrage!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties