Eerste elftal

WAUW! Meer dan 35.000 euro (!!) opgehaald voor standbeeld Wout Brama

WAUW! Meer dan 35.000 euro (!!) opgehaald voor standbeeld Wout Brama

Vorige week vrijdag kreeg clubicoon Wout Brama te horen dat hij een standbeeld krijgt van de supporters van FC Twente. Dit als dank voor alles wat hij voor de club heeft betekend. Hij zal een plekje krijgen naast Sander Boschker en Blaise Nkufo die al jaren staan gepositioneerd bij de ingang van de Grolsch Veste. Om iedere supporter de kans te geven om een steentje bij te dragen werd er een collecte georganiseerd en dat leverde een flink bedrag op.

De collecte begon vorige week en twee dagen later passeerde de teller al de 5.000 euro. Voor de wedstrijd tegen Ajax vond er een collecte plaats bij de diverse ingangen van de Grolsch Veste en er werd opnieuw flink gegeven. In totaal stond de teller na afloop van de wedstrijd op het duizelingwekkende bedrag van 36.500 euro. Vak-P laat weten dat hiermee het geld voor het standbeeld binnen is.

"Thuiswedstrijden tegen Ajax zijn altijd een mooi affiche. Vandaag was het, mede door de goede instelling van de spelers, genieten op de tribunes. Naast het voetbal was de collecte ook een succes. De tussenstand van de collecte staat op 36.500 euro. Hiermee is het standbeeld voor Wout ruimschoots te bekostigen. Het resterende geld zal besteed worden aan onderhoud van de andere 2 standbeelden en verdere verfraaiing van het stadion. We zullen jullie bijdrages goed besteden. Dank allemaal! Voor wie nog niet gedoneerd heeft, dit kan nog via deze link."

WAUW! Meer dan 35.000 euro (!!) opgehaald voor standbeeld Wout Brama

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties