Eerste elftal

Wauw! Twente-supporters massaal naar oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04

Wauw! Twente-supporters massaal naar oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04

In navolging op vorig jaar staat ook in de voorbereiding op dit seizoen een oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04 gepland. Vorig jaar werd het duel gespeeld in De Grolsch Veste. Dat duel werd met 3-1 gewonnen door FC Twente. Precies een jaar later gaat FC Schalke 04 in de eigen Veltins Arena revanche proberen te nemen.

Voor deze wedstrijd zijn de vakken U, S1 (zitplaatsen) en V, W (staanplaatsen) gereserveerd voor de supporters van FC Twente. De supporters hebben ook massaal kaarten ingekocht voor de vriendschappelijke wedstrijd. FC Twente heeft al bijna 3.000 tickets verkocht.

Het duel tegen FC Schalke 04 op zaterdag 22 juli (13:30 uur) is de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding van FC Twente. Vijf dagen later spelen de Tukkers in De Grolsch Veste tegen Hammarby IF. Het gaat om de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League. Een week later volgt de return in Stockholm.

Wil je er ook bij zijn? Koop dan kaarten via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties