Eerste elftal

Wikken en wegen voor Hake: “Nog niet iedereen heeft volledig kunnen trainen”

Wikken en wegen voor Hake: “Nog niet iedereen heeft volledig kunnen trainen”

Zondagmiddag speelt FC Twente op Het Kasteel de wedstrijd tegen gastheer Sparta Rotterdam. Trainer René Hake is nog in dubio over de opstelling, mede doordat hij over enkele spelers mogelijk niet kan beschikken. Nieuweling Cristian Cuevas is er in Rotterdam sowieso niet bij, de linksback is momenteel in Chili om zijn werkvergunning te regelen.

“Nog niet iedereen heeft volledig kunnen trainen”, aldus Hake op de website van FC Twente. “Tom (Boere, red.) heeft nog last van zijn kuit en is daardoor een twijfelgeval. Hij heeft een gedeelte meegetraind en we kijken morgen waar hij staat.”

Over het meespelen van Fredrik Jensen is ook nog geen duidelijkheid. “Hij heeft bij Finland een schop op zijn kuit gehad en heeft daardoor vandaag niet buiten getraind. Ook in zijn geval bekijken we morgen hoe het ervoor staat.”

Landgenoot Thomas Lam trainde vrijdag voor het eerst met de groep mee en is wedstrijdfit. “Hij heeft met Finland de hele wedstrijd gespeeld en is inzetbaar", vervolgt Hake zijn relaas.

Er is nog meer positief nieuws Hake, verdediger Hidde ter Avest trainde vandaag met de groep mee en de oefenmeester kan mogelijk een beroep doen op hem. Met Oussama Assaidi en Adnane Tighadouini, die respectievelijk terugkomen van een blessure en nog niet wedstrijdfit zijn, is Hake nog wel voorzichtig.

[google]“Hun fundament wordt steeds beter, waarbij uiteraard Oussama al een stuk verder is dan Adnane.” Luciano Slagveer is fit. “Hij heeft bij Lokeren wedstrijdminuten gemaakt en kent geen problemen.” Ook Haris Vuckic kan tegen Sparta mogelijk zijn officiële debuut maken. “Hij is goed op de weg terug”, besluit Hake. Nieuweling Cristian Cuevas is er in Rotterdam sowieso niet bij, de linksback is momenteel in Chili om zijn werkvergunning te regelen.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties