Eerste elftal

Winnaar FC Twente - FC Riga naar Turkije of Slovenië in play-offs Conference League

Winnaar FC Twente - FC Riga naar Turkije of Slovenië in play-offs Conference League

Maandagmiddag heeft de loting plaatsgevonden voor de play-offs, de laatste voorronde van de Conference League. Als FC Twente in de derde voorronde weet te winnen van FC Riga, dan treft het de winnaar van het duel tussen het Turkse Fenerbahce en het Sloveens NK Maribor. In dat geval speelt FC Twente eerst uit. Mocht het Fenerbahce worden dan wordt het een weerzien met Dusan Tadic en Jayden Oosterwolde.

De wedstrijden van de play-offs vinden plaats op donderdag 24 augustus en donderdag 31 augustus. FC Twente hoopt voor het eerst in de clubhistorie de poulefase van het toernooit te bereiken. Vorig seizoen ging het mis tegen de latere finalist Fiorentina. De Italianen verloren in die finale van West Ham United.

Aanstaande donderdag wacht eerst de thuiswedstrijd tegen FC Riga. De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders is begonnen, maar helaas niet voor de supporters in Vak-P. De club kreeg een straf van de UEFA naar aanleiding van de ongeregeldheden na de thuiswedstrijd tegen Hammarby IF. De club kreeg daarnaast ook nog twee boetes die samen goed zijn voor 62.000 euro.

De supporters die nu worden uitgesloten kunnen wel gewoon kaarten komen tijdens de vrije verkoop. Deze begint aanstaande dinsdagmiddag op 13:00 uur. De club hoeft geen tot weinig rekening te houden met de bezoekers. De club zal maximaal enkele tientallen supporters meenemen naar Enschede. De aftrap van de wedstrijd in de Grolsch Veste is aankomende donderdag om 20:00 uur. Een week later volgt de return in Letland. De aftrap van de return is om 19:00 uur.

Zeg het maar. Wat vind jij van de loting? Op welke tegenstander hoop jij?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties