Eerste elftal

'Witte rook volgt snel: Verbeek en FC Twente komen er vandaag uit'

'Witte rook volgt snel: Verbeek en FC Twente komen er vandaag uit'

De verwachting is dat Gertjan Verbeek en FC Twente vandaag een overeenkomst weten te bereiken dat de 55-jarige oefenmeester de trainer wordt van de Enschedese club, meldt Leon ten Voorde van De Twentsche Courant Tubantia deze morgen op Twitter.

[google]Sinds het ontslag bij VfL Bochum is Gertjan Verbeek clubloos en daardoor is hij de ideale kandidaat om de ontslagen René Hake op te volgen. De Drent werd opzij gezet als trainer van FC Twente vanwege tegenvallende prestaties. Technisch directeur Jan van Halst wist geen alternatieve functie te vinden voor Hake, waardoor hij de club definitief heeft verlaten.

Als alles in kannen en kruiken is en Verbeek zijn definitieve handtekening onder een verbintenis bij FC Twente zet is het de bedoeling dat de oefenmeester deze week al op het trainingsveld staat bij de Tukkers. Verbeek wacht met FC Twente meteen een zware opgave, de Tukkers gaan zondag op bezoek bij koploper PSV.

Foto: Orange Pictures

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties