Eerste elftal

WK-finalist lovend over Steijn: "Dat mannetje blijft maar gaan"

WK-finalist lovend over Steijn: "Dat mannetje blijft maar gaan"

Sem Steijn scoorde zondag twee keer tegen Go Ahead Eagles, maar zal er zeker ook de pee in hebben gehad dat hij het naliet om zijn eerste hattrick te scoren in dienst van FC Twente. De mogelijkheden waren er zeker, maar na de twee eerdere treffers was de scherpte er een beetje af. Desalniettemin werd hij na afloop van de wedstrijd gekroond tot de koning van de wedstrijd. Ook duikt hij een dag later op in het Elftal van de week van De Telegraaf.

Deze week is het de beurt aan oud-international Jan Poortvliet om het elftal samen te stellen en daarbij heeft hij een plekje gereserveerd voor Sem Steijn. De Tovenaar van Arnemuiden, die in 1978 de verloren WK-finale speelde met Oranje, was onder de indruk van de Hagenees. "Sem Steijn van FC Twente maakte twee geweldige goals tegen Go Ahead Eagles en was bij zoveel gevaar betrokken. Dat mannetje blijft maar gaan en dwingt dat daarmee af. Deze punten had Twente nodig nadat het vorige week misging tegen FC Utrecht."

Elftal van de Week speelronde 23
Wellenreuther (Feyenoord), Teze (PSV), Verdonk (NEC), Dijks (Fortuna Sittard), Veerman (PSV), Proper (NEC), Steijn (FC Twente), Babadi (PSV), Minteh (Feyenoord), Van Bommel (AZ) en De Jong (PSV)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties