Eerste elftal

WOW! Wachtlijst voor seizoenkaart met enkele duizenden gestegen

WOW! Wachtlijst voor seizoenkaart met enkele duizenden gestegen

Woensdagavond om 00:00 uur werd de verlengperiode voor de huidige seizoenkaarthouders afgesloten. Maar liefst 22.000 van de 22.500 jaarkaarthouders besloten om te verlengen. Hierdoor is nu al zeker dat ook voor komend seizoen alle jaarkaarten zullen worden verkocht. De nog 500 beschikbare kaarten zullen worden aangeboden bij de langst wachtende mensen op de wachtlijst.

Toen de verlengperiode begon telde deze wachtlijst iets meer dan 3.000 inschrijvingen. Tijdens de verlengperiode zijn er een flink aantal bijgekomen. Paul van der Kraan laat weten dat er op dit moment 5.000 (!!) fans op de lijst staan. Hiervan zullen er 500 een jaarkaart krijgen. De overige 4.500 fans zullen moeten proberen kaartjes te krijgen via de losse verkoop.

Paul van der Kraan hoopt de mensen op de wachtlijst komend seizoen op die manier alsnog naar het stadion komen. "Bij iedere eredivisiewedstrijd in De Grolsch Veste zijn ongeveer 3.000 losse kaarten te koop. Op deze manier hopen we alsnog zoveel mogelijk supporters die op de wachtlijst staan komend seizoen te mogen begroeten", aldus de algemeen directeur op de clubwebsite.

Wellicht is het een optie voor FC Twente om te overwegen om de capaciteit van de Grolsch Veste uit te breiden. Het voltooien van de tweede ring is financieel gezien geen optie. Een ander plan is om de tribunes naar beneden door te trekken als de zogenaamde bak wordt vervangen. De bak is de verhoging waar het speelveld op ligt. Als de bak kan worden verlaagd, zou er een mogelijkheid zijn om de huidige tribunes door te trekken naar beneden. De club heeft al laten weten deze optie te gaan onderzoeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties