Eerste elftal

Wéér een topwedstrijd van FC Twente voor scheidsrechter Lindhout

Wéér een topwedstrijd van FC Twente voor scheidsrechter Lindhout

Aankomende zondag treedt FC Twente aan tegen Ajax in De Grolsch Veste. Hoewel er voor de Tukkers niet meer op het spel staat dan eer, kan de ploeg nog een grote rol spelen in de eredivisie. Ajax strijdt namelijk nog met PSV om de tweede plek, maar zou bij een nederlaag in Enschede ook nog ingehaald kunnen worden door AZ en zomaar vierde worden. AZ en PSV spelen ook nog eens tegen elkaar in Alkmaar, dus het belooft een bloedstollend spannende middag te worden.

De KNVB heeft bekendgemaakt dat scheidsrechter Allard Lindhout de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax onder zijn leiding heeft. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Honig en Inia. Joey Kooij is de vierde official. Vanuit Zeist acteert Erwin Blank als VAR. De AVAR is Stefan de Groot.

Het is voor Lindhout zeker niet de eerste keer dit seizoen dat hij een topwedstrijd van FC Twente mag fluiten. Hij was eerder dit seizoen ook arbiter bij Ajax - FC Twente (0-0), FC Twente - Feyenoord (1-1) en FC Twente - AZ (2-1). Daarnaast floot hij tijdens de tiende speelronde van de eredivisie het duel tussen FC Twente en FC Groningen in Enschede, die door de Tukkers met 3-0 werd gewonnen.

FC Twente en Ajax nemen het zondag om 14:30 uur tegen elkaar op in een uitverkochte De Grolsch Veste. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. Vier dagen na de wedstrijd (1 juni) begint de play-offs voor FC Twente met een uitwedstrijd tegen de nummer acht van de eredivisie. Op zondag 4 juni om 14:30 uur speelt de ploeg de return in eigen huis. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is al begonnen voor seizoenkaart- en Premium Seathouders. Koop je kaart(en) voor het duel in de nacompetitie via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties