Eerste elftal

You'll Never Walk Alone volledig uitgespeeld in de Veste: Mooi of een slechte verandering?

You'll Never Walk Alone volledig uitgespeeld in de Veste: Mooi of een slechte verandering?

Bij de laatste wedstrijd van FC Twente in Het Diekman op 22 april 1998 overhandigde George Sephton, de beroemde stadionspeaker van Liverpool FC, de originele uitvoering van het 'You'll Never Walk Alone' aan FC Twente. Het lied wordt voor iedere thuiswedstrijd van FC Twente afgespeeld. Sinds een paar wedstrijden heeft er echter een verandering plaats gevonden.

Waar Gerry & the Pacemakers eerder werden weggedraaid richting het einde van het nummer en de supporters het nummer afmaakten, is dat nu niet meer het geval. De Britse muziekgroep maakt zijn nummer nu zelf af, inclusief het laatste couplet dat eerder wegviel in De Grolsch Veste. FC Twente doet het nu op dezelfde manier als Liverpool FC altijd al doet.

Bij wie het initiatief lag voor deze verandering, is niet bekend, maar het lijkt erop dat het een vast ding aan het worden is. Wij vroegen ons dan ook af wat de supporters van deze verandering vonden. Vind jij het volledig uitspelen van het YNWA mooi of is het een slechte verandering? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar nader in de reacties.

Poll

Wat vind jij van het volledig uitspelen van het YNWA?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties