Eerste elftal

Zaakwaarnemer Necid bevestigt onderhandelingen met FC Twente

Zaakwaarnemer Necid bevestigt onderhandelingen met FC Twente

De komst van Tomas Necid als de nieuwe spits van FC Twente lijkt een kwestie van tijd. Zijn zaakwaarnemer heeft de interesse inmiddels bevestigd in gesprek met het Tjechische iSport. "De eerste onderhandelingen hebben plaatsgevonden", aldus de bemiddelaar.

Hij geeft daarbij aan dat de onderhandelingen hebben plaatsgevonden op Schiphol. Haast om tot een akkoord te komen heeft hij echter niet. "In Nederland begint de competitie pas midden september. We hebben dus nog tijd."

Necid is op dit moment transfervrij nadat zijn contract bij ADO Den Haag niet werd verlengd. De spits werkte in het verleden al samen met Ron Jans bij PEC Zwolle. Beide heren weten dus precies wat ze aan elkaar hebben.

[google]

Tot dusver speelde Necid 71 eredivisiewedstrijden waarin hij 26 keer het net wist te vinden en acht assists leverde. In zijn hele carrière speelde hij 363 officiële wedstrijden waarin hij 112 keer scoorde en 26 assists leverde. Hiermee loopt hij één op drie. Rekenen we de speelminuten om naar volledige wedstrijden dan loopt Necid één op twee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties