Eerste elftal

Zekhnini twee maanden uit de running, Pusic wil vervanger hebben

Zekhnini twee maanden uit de running, Pusic wil vervanger hebben

Vrijdagavond viel Rafik Zekhnini in het duel tegen Jong FC Utrecht (1-0 overwinning) uit met een hamstringblessure. De vrees van trainer Marino Pusic was al dat hij de Noorse vleugelaanvaller voor langere tijd moest missen en RTV Oost meldt op haar website dat de aanvaller twee maanden uit de running is. Pusic zelf wil een vervanger voor de weggevallen Zekhnini.

Met nog negen dagen tot het sluiten van de transfermarkt wil de oefenmeester van FC Twente snel zijn slag slaan. "We moeten wat doen", aldus Pusic. "Als je de strijd om het kampioenschap wilt volhouden, dan moet je je aanvallend versterken. We waren al op zoek, maar de urgentie is nu nog veel groter geworden."

[google]

Zijn verzoek tot technisch directeur Ted van Leeuwen is dringend, vooral ook omdat concurrenten als FC Den Bosch en Sparta Rotterdam niet stil zitten. "We moeten onze ogen ook niet sluiten voor wat de concurrentie doet: zij hebben zich allemaal al versterkt", besluit hij.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties