Eerste elftal

Zerrouki na mooie week bij Algerije: "Motivatie voor de toekomst"

Zerrouki na mooie week bij Algerije: "Motivatie voor de toekomst"

Ramiz Zerrouki bevindt zich deze week in de wolken. De Algerijnse Amsterdammer werd niet alleen voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Algerije, maar maakte daarnaast ook nog zijn debuut én basisdebuut voor de Algerijnen.

"Een mooie week, een hele mooie week zelfs", begint Zerrouki. "Ik heb veel meegemaakt, beleefd en genoten. Het was een geslaagde week. Ten eerste was ik superblij dat ik mijn debuut heb mogen maken. Ik heb misschien wel meer gespeeld dan verwacht. Ik heb vertrouwen gekregen in de laatste wedstrijd omdat ik mocht starten. Het is een motivatie voor de toekomst", aldus Zerrouki op FC TwenteTV.

Zerrouki geeft aan dat zijn teamgenoten blij voor hem zijn. "De jongens waren superblij voor me, en ook trots. Ik heb mooie reacties gehad van zowel de staf als de spelers." Voor de jonge middenvelder zal de knop echter weer om moeten. Komende zaterdag is Vitesse namelijk de tegenstander.

"De vorige wedstrijd tegen Vitesse was een goede voor ons", vervolgt Zerrouki. "Toen wonnen we 0-2 en speelde we als team een goede pot. Als we dat morgen ook kunnen doen dan teken ik ervoor. Ik verwacht dat we er vanaf minuut één zullen staan als team. Dat we zullen vechten voor de overwinning, we alles zullen geven en dat het liefst met goed voetbal. Dan kijken we wat de eindstand is na 90 minuten", besluit Zerrouki.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties