Eerste elftal

Zeven jeugdspelers sluiten aan bij eerste training FC Twente

Zeven jeugdspelers sluiten aan bij eerste training FC Twente

Komende maandag staat de eerste training van de voorbereiding op het seizoen 2023-2024 op het programma. De training is toegankelijk voor de supporters en begint om 15:00 uur. Alfons Sampsted, Michel Sadílek en Younes Taha zijn er nog niet bij, maar nieuwkomers Youri Regeer en Naci Ünüvar, beide overgekomen van Ajax, zullen wel op het veld verschijnen. Daar naast is er ook plek voor een aantal jeugdspelers.

Het gaat in totaal om zeven spelers: Juliën Mesbahi, Mats Rots, Sander Sybrandy, Irakli Yegoian, Jort Ribbers, Harrie Kuster en Gijs Besselink. Van deze zeven spelers hebben alleen Kuster en Ribbers nog geen contract getekend bij FC Twente. Mesbahi, Rots, Sybrandy, Yegoian en Besselink tekenden afgelopen seizoen al een contract bij FC Twente.

Ook Heracles heeft aangegeven graag twee spelers van de Academie aan de selectie toe te willen voegen tijdens de voorbereiding. Het gaat om Stijn Bultman en Diego van Oorschot op het trainingsveld verschijnen. Dominique Scholten, directeur van de Academie, is blij dat de clubs de jeugdspelers een kans geven. "Het is goed om te zien dat spelers uit de gezamenlijke Academie in beeld zijn bij de eerste selecties van FC Twente en Heracles Almelo. Tijdens de voorbereiding krijgen zij de kans om ervaring op te doen en zich te laten zien.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties