Eerste elftal

Ziekenboeg FC Twente stroomt leeg: Drie spelers sluiten maandag weer aan

Ziekenboeg FC Twente stroomt leeg: Drie spelers sluiten maandag weer aan

De wedstrijd tegen AZ heeft FC Twente drie punten, maar ook twee geblesseerde spelers opgeleverd. Mees Hilgers moest al na 35 minuten naar de kant met een liesblessure en in de rust moest de maker van beide doelpunten in de kleedkamer achterblijven door een blessure aan zijn knie. Inmiddels is duidelijk dat beide spelers de komende tijd niet in actie gaan komen.

Ugalde moet enkele weken absolute rust houden en dat geldt ook voor Hilgers. Daarna moeten ze worden opgetraind waardoor de verwachting is dat het tweetal mogelijk pas in mei weer inzetbaar is. Echter is er ook goed nieuws uit de ziekenboeg, want Jans verwacht komende maandag drie spelers terug op het trainingsveld.

"Het voordeel is dat er weer een aantal spelers aansluiten, maar die zullen nog wel conditioneel nog wat aan moeten sterken. Rots en Cleonise sluiten in ieder geval maandag weer aan en Wout Brama sluit weer een stukje verder aan. Er zit dus ook weer wat aan te komen, dus dat is positief", aldus de oefenmeester in gesprek met 1Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties