Eerste elftal

Zien! Spelersgroep verrast Kjolo na tekenen nieuw contract

Zien! Spelersgroep verrast Kjolo na tekenen nieuw contract

Op vrijdagmiddag werd bekend gemaakt dat Mathias Kjolo zijn contract bij FC Twente heeft verlengd tot medio 2027 met een optie tot nog een jaar. Dit werd via de officiële kanalen van FC Twente bekend gemaakt met een hilarisch filmpje. Bekijk hieronder het filmpje waarin de spelers op geniale manier Kjolo feliciteren.

Joseph Oosting is erg te spreken over de ontwikkeling van de 22-jarige middenvelder. "Mathias heeft zich goed ontwikkeld en is een jonge talentvolle speler, dus zijn we blij dat hij zijn contract heeft verlengd", vertelt de trainer in een interview met 1twente Enschede. Kjolo zijn ouders wonen in zijn geboorteland, Noorwegen, waardoor zij niet bij het feestelijke moment konden zijn. Vandaar dat Arnold Bruggink, samen met de spelersgroep, Kjolo alsnog even in het zonnetje wilde zetten.

Dit werd gedaan door met papiertjes waarop een Noorse vlag en Kjolo te zien was omhoog te houden. Ook werd het Noorse volkslied gezongen, waarbij de middenvelder uiteraard het hardst moest zingen. Oosting geniet van zulke momenten. "Het is mooi dat daar aandacht aan wordt gegeven, want het is een jongen die niet graag in het middenpunt van de belangstelling wil staan en vandaag is dat even wel gebeurd. Dat heeft hij ook verdiend", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties