Eerste elftal

Zo bekijk je zondag (op tv) de wedstrijd PEC Zwolle - FC Twente

Zo bekijk je zondag (op tv) de wedstrijd PEC Zwolle - FC Twente

Ondanks dat de strijd om de derde plaats nog ongekend spannend is, heeft ESPN ervoor gekozen om de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax uit te zenden. Desondanks kun je de wedstrijd van FC Twente tegen PEC Zwolle gewoon zien als je een ESPN-abonnement hebt. Je kunt het duel zelfs streamen naar je televisie. Maar hoe dan? Dat leggen we hieronder uit.

De uitwedstrijd tegen PEC Zwolle is voor supporters met een ESPN-abonnement te zien via ESPN Watch, dat te vinden is in de ESPN-app (te downloaden op de telefoon, tablet en sommige tv's) of via www.espn.nl/watch (klik hier). Supporters die een ESPN-abonnement hebben via een tv-provider als Ziggo, KPN en Odido, kunnen bij de instellingen van de app van ESPN inloggen via hun tv-provider.

Mocht de app niet werken op je tv, dan adviseren we de ESPN-app of de ESPN Watch-website (klik hier om naar de website te gaan) te verbinden met je tv. De meeste laptops kun je met de tv verbinden via een HDMI-kabel (klik hier voor een instructievideo). Als je een apparaat als een Chromecast hebt waarmee je je telefoon, tablet of laptop kunt verbinden met je tv, kan dat natuurlijk ook. Als het niet lukt, kun je er altijd voor kiezen om de verbinding met de tv te laten zitten en op je telefoon, tablet of laptop te kijken. Op ESPN 1 is het schakelprogramma te zien.

Zondag om 14:30 uur gaat de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Twente beginnen. Tegelijkertijd begint ook AZ - FC Utrecht, ook te zien via ESPN Watch. FC Twente wordt in Zwolle gesteund door 500 supporters in het uitvak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties